Produse Detoxifiere Forum

Detoxicolon, ColonHelp, LiverHelp, ColonHelp Junior, Silhouette Help, ColonDetox, HyperDETOX, DetoxSpa, Sanatate, Zeolit, Detoxifierea Organismului

Zeolit Pudra pentru sportivi cum se aplica si ce rol are aceasta pudra

Zeolit Pudra pentru sportivi cum se aplica si ce rol are aceasta pudra. Cine nu are nevoie de detoxifiere in zilele noastre? Toti avem nevoie, absolut toti. Sportivii insa reprezinta o categorie speciala de persoane, care au mai multa nevoie de alimentatie corecta si detoxifiere din cauza efortului intens depus. Spre ajutorul lor a fost conceputa si Zeolit Pudra pentru Sportivi, produs de detoxifiere care are si alte efecte benefice. Sa vedem asadar ce este Zeolit Pudra pentru sportivi cum se aplica si ce rol are aceasta pudra.

Zeolit Pudra pentru Sportivi este un produs detoxifiant din gama Zeolit care are uz dublu: extern si intern. Pentru uz extern, acest produs este recomandat in tratarea microzelor piciorului, a arsurilor, dermatozelor si a altor afectiuni ale pielii datorita efectului sau dezinfectant, detoxifiant si regenerator. O cura de detoxifiere cu Zeolit pudra pentru sportivi creste energia, mai ales in urma unui efort fizic intens.

 Ce alt rol mai are acesta pudra? Pentru uz intern, Pudra pentru Sportivi a fost create special pentru acestia deoarece au nevoie de detoxifiere suplimentara. O cura de detoxifiere cu acest produs detoxifiant din gama Zeolit elimina toti compusii chimici din organism rezultati in urma metabolismului care pot epuiza capacitatea organismului de adaptare. Drept consecinta, la nivel celular apar dezechilibre care se manifesta in plan fizic, dar care pot fi remediate cu ajutorul aceste pudre detoxifiante.

Cum se aplica Zeolit Pudra pentru Sportivi? Producatorii recomanda 1-2 lingurite de 2 ori/zi, dizolvate in apa, cu 30 minute inainte de masaZeolit Pudra pentru sportivi cum se aplica si ce rol are aceasta pudra este intrebarea la care o sa-i rog si pe consumatorii acestui produs sa ne raspunda si sa ne spuna mai exact daca isi face efectul si ce beneficii le-a adus lor. Astept parerile voastre pro si contra!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply