Produse Detoxifiere Forum

Detoxicolon, ColonHelp, LiverHelp, ColonHelp Junior, Silhouette Help, ColonDetox, HyperDETOX, DetoxSpa, Sanatate, Zeolit, Detoxifierea Organismului

Se poate slabi cu ColonHelp comentarii efecte secundare.

Se poate slabi cu ColonHelp comentarii efecte secundare. Ritmul de viata agitat pe care il avem cu totii in zilele noastre ne cam provoaca anumite stari inconfortabile precum stres, ameteala, oboseala, dar mai ales kilograme in plus. Toti vrem sa slabim, dar dintre atatea produse de slabit, nici nu mai stii pe care sa-l alegi. Sa nu mai punem la socoteala restrictiile alimentare pe care le implica o cura de slabire si timp pentru miscarea zilnica recomandata de medical specialist, iar niciodata nu mai este timp. Totusi, in ultima perioada am auzit foarte multe despre ColonHelp produs de detoxifiere si slabit, caruia i se face multa reclama si pe care il recomanda multe persoane. Asadar, astazi vreau sa vedem impreuna daca se poate slabi cu ColonHelp comentarii efecte secundare.

Producatorii recomanda o cura de slabire cu fibrele alimentare  din seminte de in si psyllium ColonHelp  pentru a ne detoxifia organismul si pentru a slabi usor si natural prin efectul de satietate si arderea grasimilor. Practic, la mic dejun consumati fibre ColonHelp care, cu ajutorul unei cantitati de 2-2,5 l de apa pe zi, isi dubleaza dimensiunile si pastreaza efectul de satietate, ceea ce ne ajuta pe noi sa slabim. O dieta de slabire de 2-3 luni ne ajuta sa slabim 5 kg usor si natural, mai ales in zona abdomenului.

Tot producatorii zic ca produsul de slabit ColonHelp e 100% natural si ca nu are efecte secundare. Din ce-am citit eu pe diverse forumuri, parerile sunt impartite. Au fost unele persoane care s-au plans ca nu numai ca n-au slabit, dar au avut stari serioase de balonare, greata si ameteala, ceea ce m-a facut foarte curioasa. Voi ati incercat sa slabiti cu ColonHelp?Credeti ca acest produs de detoxifiere poate sa ne ajute sa slabim? Cura voastra de slabire a “inclus” si efecte secundare? Astept parerile voastre pro si contra pe tema daca se poate slabi cu ColonHelp comentarii efecte secundare.

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply