Produse Detoxifiere Forum

Detoxicolon, ColonHelp, LiverHelp, ColonHelp Junior, Silhouette Help, ColonDetox, HyperDETOX, DetoxSpa, Sanatate, Zeolit, Detoxifierea Organismului

Prospect Gel Microfibre indicatii si contraindicatii

Prospect Gel Microfibre indicatii si contraindicatii. Cand decidem sa tinem o cura de detoxifiere cu ajutorul unui produs special, trebuie sa ne asiguram ca am citit prospectul bine si ca suntem atenti la indicatii si contradindicatii. In cazul Gelului cu microfibre, acestea pot fi citite online pe site-ul oficial si daca nu puteti, aflati acum, din acest articol Prospect Gel Microfibre indicatii si contraindicatii.

Acest produs de detoxifiere ajuta la prevenirea multor boli prin curatirea colonului si a intestinelor de toxine si reziduuri. Formula sa bazata pe fibre vegetale si apa legata imbunatatesc activitatea intestinala si cea a colonului, de unde decurg si alte efecte benefice precum intarirea imunitatii si tratarea inflamatiilor intestinale.

Daca doriti sa aveti succes in dieta de detoxifiere, trebuie sa tineti cont de anumite indicatii. Daca vreti doar sa preveniti, consumati o lingura de gel pe zi inainte de masa, dara daca aveti probleme digestive puteti consuma 2/3 linguri pe zi. Nu uitati sa consumati multe lichide, aproximativ 1,5 – 2 litri/zi.

De asemenea, este recomandat consumul a 3-4 flacoane de gel pentru fiecare membru al familiei si a cel putin 1-2 flacoane odata la 6 luni. Totodata Gelul cu microfibre poate fi consumat tot timpul (fara pauze) pentru suplimentarea organismului, regenerarea florei intestinale si mentinerea regularitatii scaunului.

In prospect mai scrie ca nu exista contraindicatii, ci doar ca la persoanele sensibile la probiotice poate sa apara o diaree usoara, iar in unele cazuri o usoara pierdere in greutate datorita eliminarii depunerilor de reziduri solidificate de pe peretele colonului.

Asadar, iata ce trebuie sa stiti despre Prospect Gel Microfibre indicatii si contraindicatii, iar daca aveti si alte informatii utile, nu ezitati sa ne lasati comentariile voastre.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply