Produse Detoxifiere Forum

Detoxicolon, ColonHelp, LiverHelp, ColonHelp Junior, Silhouette Help, ColonDetox, HyperDETOX, DetoxSpa, Sanatate, Zeolit, Detoxifierea Organismului

Pareri pro si contra LiverHelp

Pareri pro si contra LiverHelp. LiverHelp este un supliment alimentar care continua actiunea de detoxifiere a celorlalte produse din gama Help si este adresat persoanelor care au probleme cu ficatul. Zenyth Pharmaceuticals recomanda LiverHelp ca un ceai detoxifiant si hepatoprotector care vine in ajutorul celor care considera ca o detoxifiere a colonului cu ColonHelp nu e suficienta si vor sa-si protejeze mai bine si ficatul. Producatorii sustin ca acest ceai detoxifiaza ficatul, trateaza afectiunile hepato-biliare si ficatul gras. Pareri pro si contra LiverHelp sunt in numar mare pe forumuri, insa pe mine ma intereseaza parerile voastre, ale celor care cititi acest articol.

Mai exact, LiverHelp e un ceai pe baza de plante medicinale folosite in afectiuni ale ficatului si in refacerea celulelor distruse. Efectul lui detoxifiant si hepatoprotector este benefic pentru persoanele al caror ficat este afectat de stilul alimentar nesanatos si de toxine foarte puternice precum alcoolul. O cura de minim o luna cu LiverHelp poate aduce imbunatatiri, insa mai multe curi de detoxifiere pe parcursul unui an duc la rezultate deosebite, conform producatorilor.

Produsul este 100% natural deoarece este obtinut din plante medicinale –armurariu, trifoi rosu, papadie- culese din locuri nepoluate si nu contine aditivi alimentari sau conservanti. Se recomanda consultarea medicului specialist in cazul copiilor mai mici de 13 ani, femeilor insarcinate, care alapteaza si in cazul persoanelor alergice la ingrediente. In afara de aceste cazuri, LiverHelp nu are efecte secundare.

Cine a luat sau doreste sa inceapa o cura de detoxifiere cu LiverHelp ceai detoxifiant si hepatoprotector? Ce parere aveti? Chiar protejeaza ficatul? Prietenii mei amatori in special de bere ma intreaba de ceva zile daca LiverHelp are efect. Astept pareri pro si contra LiverHelp si de la voi ca sa stiu ce sa le spun!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply