Produse Detoxifiere Forum

Detoxicolon, ColonHelp, LiverHelp, ColonHelp Junior, Silhouette Help, ColonDetox, HyperDETOX, DetoxSpa, Sanatate, Zeolit, Detoxifierea Organismului

Pareri Pro si Contra DetoxSpa

Pareri Pro si Contra DetoxSpa. Este adevarat ca din ce in ce mai multe persoane incearca sa se detoxifice si cu ajutorul altor metode decat cele traditionale care pot presupune si infometarea. Una dintre aceste metode de detoxifiere este cea cu DetoxSpa, aparatul profesional de detoxifiere pe baza de tratament cu ioni. Efectele benefice in urma utilizarii acestui aparat sunt multiple si aparent nu are efecte secundare. Dar sa vedem mai multeĀ  Pareri Pro si Contra DetoxSpa.

Cand vine vorba de detoxifiere, parerile oamenilor sunt mereu impartite in functie de produsul oferit spre asociere cu cura de detoxifiere. Cat despre DetoxSpa, din ce-am citit eu pe diverse forumuri, majoritatea persoanelor sunt multumite de rezultatele pe care le-au obtinut cu ajutorul acestui aparat special.

Mai exact, multi sustin ca au reusit sa slabeasca si cateva kilograme dupa un anumit numar de sedinte, problemele cauzate de toxine au inceput sa se amelioreze sau chiar sa dispara, sistemul imunitar s-a intarit, iar starea generala de sanatate a inceput sa fie una buna spre foarte buna.

Cel mai mare avantaj al unei diete de detoxifiere cu DetoxSpa, potrivit comentariilor acestora, este ca nu trebuie sa te chinuiesti deloc, tot ce trebuie sa faci este sa stai cu picioarele in recipientul cu apa calduta timp de 30 de minute, iar fluxul de ioni pozitivi si negativi isi face treaba, adica atrage toate toxinele spre exterior.

Un alt avantaj este acela ca poti sa vezi rezultatele chiar din primele minute, deoarece apa se coloreaza in galben, verde, maro, negru in functie de organul detoxifiat. Iarasi important, procesul natural de detoxifiere (prin urina si transpiratie) continua inca 36-48 de ore de la incheierea sedintei de tratament DetoxSpa.

Cat despre efecte secundar, nimeni nu a acuzat nici un fel de stare sau durere, cu exceptia catorva persoane care au avut usoare dureri de cap si ameteli.

Voi ce parere aveti? Credeti ca detoxifierea cu aparatul profesional DetoxSpa are mai mult succes decat cea prin metoda traditionala? Pentru Pro si Contra DetoxSpa, va astept sa discutam mai multe pe forumul nostru de discutie DetoxSpa.

, , , , , , , , , , ,

Leave a Reply