Produse Detoxifiere Forum

Detoxicolon, ColonHelp, LiverHelp, ColonHelp Junior, Silhouette Help, ColonDetox, HyperDETOX, DetoxSpa, Sanatate, Zeolit, Detoxifierea Organismului

La ce este bun Detoxspa si cum se utilizeaza

La ce este bun Detoxspa si cum se utilizeaza. Numarul mare de toxine care se aduna in organismul nostru afecteaza bunul mers al acestuia si implicit, starea noastra de sanatate generala. Solutia in acest caz este o cura de detoxifiere care sa elibereze organismul de toate aceste impuritati si care sa lase sa “respire” toate organele. DetoxSpa, aparatul profesional de detoxifiere, poate fi un adjuvant pretios in curele noastre de detoxifiere, deoarece nu presupune efort din partea noastra si prezinta efecte benefice multiple. Sa vedem mai exact La ce este bun Detoxspa si cum se utilizeaza.

In general, o cura de detoxifiere are doar efecte pozitive la nivelul intregului organism, insa fiecare produs sau metoda de detoxifiere sunt recomandate in tratarea anumitor stari  si conditii. In cazul de fata, detoxifierea cu DetoxSpa este recomandata celor care au probleme cu circulatia sangvina, varice, edeme, celulita, arttrita si dureri ale articulatiilor, obezitate, indigestii, probleme cu ficatul si rinichii si multe altele.

Cum se utilizeaza DetoxSpa? O sedinta cu DetoxSpa presupune sa stati cu talpile in apa calduta cu sare  din recipient, iar electroliza sarii va genera un flux de ioni pozitivi si negativi care va atrage toate toxinele la nivelul talpilor, eliminandu-le. Apa se coloreaza in verde, portocaliu, rosu, maro, negru in functie de organul detoxifiat, iar dupa terminarea sedintei, procesul natural de detoxifiere inca mai continua timp de 48 de ore prin transpiratie etc.

Cat de des se utilizeaza DetoxSpa? La inceput, puteti face cate o sedinta de detoxifiere la fiecare 72 de ore, dupa 5-10 sedinte, puteti reduce chiar si la o singura sedinta pe saptamana. Un tratament complet dureaza 14 sedinte, dupa care se poate realize o sedinta pe luna.

Daca ati incercat deja detoxifierea cu ajutorul acestui aparat profesional, nu uitati sa ne lasati si noua parerile voastre cu privire la “La ce este bun Detoxspa si cum se utilizeaza”. Astept parerile voastre pro si contra.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply