Produse Detoxifiere Forum

Detoxicolon, ColonHelp, LiverHelp, ColonHelp Junior, Silhouette Help, ColonDetox, HyperDETOX, DetoxSpa, Sanatate, Zeolit, Detoxifierea Organismului

Este indicat sa dau la copil ColonHelp Junior?

Este indicat sa dau la copil ColonHelp Junior? Aceasta e intrebarea generala de pe buzele mamicilor atunci cand considera ca cei mici au nevoie de ceva mai mult decat vitamine care sa ii ajute sa creasca sanatos. Producatorii ColonHelp Junior recomanda cu incredere acest produs de detoxifiere copiilor, deoarece tocmai pentru ei a fost creat. Daca se conving de efectele benefice ale acestui produs, fiecare mamica va spune ca “este indicat sa dau la copil Colonhelp Junior”.

Zynth Pharmaceticals a conceput ColonHelp Junior pentru copiii care au probleme cu imunitatea si consecintele lipsei ei: lipsa de energie, sensibilitate la raceala, lipsa de calciu, vitamine etc. Pentru ca este pentru copii, produsul este sub forma de pulbere 100% naturala obtinuta din fructe si fibre care poate fi consumata in combinatie cu iaurt pentru a avea un gust mai bun.

Producatorii spun ca acest produs de detoxifiere este solutia ideala pentru o detoxifiere blanda si eficienta a organismului atacat de prea multe proteine, grasimi si alti factori poluanti. Practic, ColonHelp Junior nu este recomandat doar ca un supliment alimentar cu fibre, ci si un supliment cu vitamine si minerale, exact de ce au nevoie copiii pentru o functionare buna a metabolismului. O cura de detoxifiere de 3 luni este indeajuns pentru rezultate deosebite.

Cateva vedete autohtone sustin ca si ele le-au dat copiilor lor ColonHelp Junior pentru a le intari imunitatea si pentru o crestere mai sanatoasa. Voi ce credeti? Sunteti de parere ca o mama poate sa declare multumita ca “este indicat sa dau la copil ColonHelp Junior?” Dintre voi, mamicile care au achizitionat deja produsul, ce parere aveti? Cum a decurs cura de detoxifiere si mai ales, a avut success?

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply