Produse Detoxifiere Forum

Detoxicolon, ColonHelp, LiverHelp, ColonHelp Junior, Silhouette Help, ColonDetox, HyperDETOX, DetoxSpa, Sanatate, Zeolit, Detoxifierea Organismului

Efecte secundare si efecte benefice ale Gelului cu MicroFibre

Efecte secundare si efecte benefice ale Gelului cu MicroFibre. Orice produs de detoxifiere are efecte benefice si efecte secundare, in functie de concentratia formulei sale si de reactia organismului nostru. De aceea, trebuie mereu sa consultam medicul specialist inainte sa incepem sa folosim un produs de detoxifiere pentru ca numai el ne poate spune daca organismul nostru il accepta. Astazi vorbim despre Efecte secundare si efecte benefice ale Gelului cu MicroFibre, despre care sunt sigura ca ati auzit.

Dr. Hummel, creatorul acestui aliment cu fibre, sustine ca produsul sau curata organismul de toate reziduurile depozitate pe colon mai ales. De asemenea, curata si intestinele gros si subtire, ceea ce ajuta intens la reglarea constipatiei si a tranzitului intestinal.

Primul efect benefic al Gelului cu MicroFibre este acela de crestere a nivelului apei legate din intestine, ceea ce face ca evacuarea reziduurilor din intestine sa fie mai usor realizata. Un organism curat se reflecta in starea noastra de sanatate generala, inclusiv la nivel de par si unghii, sange si alte organe.

Alt efect benefic al acestui gel primbiotic este ca folosit regulat, ajuta la previnerea aparitiei multor boli care pot fi mai greu si mai costisitor de tratat.

Efecte secundare ale Gelului cu Microfibre. Acest produs de detoxifiere este 100% natural si vegetal si nu prezinta efecte secundare. Ceea ce afirma insa producatorii este ca la persoanele sensibile la probiotice poate aparea o usoara diaree si chiar pierdere in greutate (e considerat ca efect secundar?) datorita eliminarii tuturor reziduurilor.

Ce alte informatii utile mai aveti despre Efecte secundare si efecte benefice ale Gelului cu MicroFibre? Cum a decurs cura voastra de detoxifiere? Ati avut parte de rezultate pozitive?  Astept cu mare interes parerile voastre pro si contra, deoarece marturiile de pe site-ul oficial sunt toate sunt toate pozitive.

, , , , , , , , , , ,

Leave a Reply