Produse Detoxifiere Forum

Detoxicolon, ColonHelp, LiverHelp, ColonHelp Junior, Silhouette Help, ColonDetox, HyperDETOX, DetoxSpa, Sanatate, Zeolit, Detoxifierea Organismului

Efecte secundare ColonHelp forum

Efecte secundare ColonHelp forum. ColonHelp este un produs de slabit extrem de popular in ultima perioada in Romania datorita faptului ca este promovat de 2 persoane influente. Efectele lui benefice par nenumarate, te ajuta sa-ti detoxifiezi organismul, sa slabesti, scade colesterolul, previne anumite boli etc., totul 100% natural, dupa cum spun producatorii. Multe persoane au raspuns pozitiv la acest produs de slabit, insa altele sustin ca-n cura lor de slabire cu ColonHelp au avut efecte secundare destul de serioase. Voi ce parere aveti despre tema Efecte secundare ColonHelp forum?

Zentih Pharmaceuticals, firma care a lansat ColonHelp pe piata produselor de slabit, si-a propus sa vina in ajutorul celor care vor sa slabeasca natural prin detoxifiere promovand un “curatator intestinal” pe baza de in, psyllium (tarate) si alte plante bogate in Omega 3, combinatie care ajuta foarte mult in dieta de slabire si nu are efecte secundare. Pe durata unui tratament de slabit de 2-3 luni, poti slabi 5 kg lejer.  Cei care folosesc ColonHelp ca metoda de slabit si pe post de laxativ n-au simtit nici un efect secundar? O combinatie de asa multe plante cu multa multa apa, asa cum recomanda prospectul, nu poate conduce la efecte adverse?

Recunosc ca ma atrage si pe mine sa incep o cura de slabire cu ColonHelp, dar nu sunt sigura daca o sa scap de efectele secundare precum balonarea sau greata. Cine dintre voi a slabit cu ColonHelp? A mers totul conform prospectului sau ati avut si efecte adverse? Pana ma voi duce la medicul specialist sa vad ce-mi spune el, astept parerile voastre pro si contra pe tema  Efecte secundare ColonHelp forum.

, , , , , , , , , , ,

Leave a Reply