Produse Detoxifiere Forum

Detoxicolon, ColonHelp, LiverHelp, ColonHelp Junior, Silhouette Help, ColonDetox, HyperDETOX, DetoxSpa, Sanatate, Zeolit, Detoxifierea Organismului

Efecte benefice DetoxSpa si efecte secundare

Efecte benefice DetoxSpa si efecte secundare. DetoxSpa este un aparat profesional de detoxifiere care are la baza principiul tratamentului prin ioni si care vine in ajutorul persoanelor care vor sa incerce si altceva in afara de curele de detoxifiere traditionale care pot presupune si infometarea. Desi este diferit de aceste produse traditionale sub forma de pastile, pulberi sau capsule, o intrebare ramane valabila pentru ambele tipuri de produse. In cauzul de fata, care sunt Efectele benefice DetoxSpa si efectele secundare?

Cum functioneaza practic aparatul de detoxifiere DetoxSpa? Tot ce trebuie sa faceti este sa puneti apa calduta cu sare in recipient si sa stati asa 30 de minute daca sunteti adult si cel mult 15 minute pentru copii, deoarece aceasta metoda de detoxifiere poate fi folosita si de copii. In acest timp, electroliza sarii genereaza un flux de ioni pozitivi si negativ care creeaza un camp ionic ce accelereaza procesele naturale de detoxifiere. Astfel, particulele pozitive sau negative de impuritati sunt atrase spre exteriorul corpului.

Detoxifierea cu DetoxSpa este una vizibila chiar de la prima sedinta, deoarece apa isi schimba culoarea in functie de organul pe care il detoxifica: galben-verzui inseamna toxine eliminate de rinichi, tract urinar si vezica, maro-toxine eliminate de ficat, verde inchis-vezica biliara, pete negre-metalele grele etc.

Care sunt efectele benefice DetoxSpa? Printre efectele benefice ale acestei metode de detoxifiere se numara detoxifierea accentuata a organismului, reducerea cantitatii de toxine din corp, activarea functiilor metabolice si circulatorii, intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea functiilor ficatului si rinichilor.

Care sunt efectele secundare DetoxSpa? In mod normal, dupa cum este scris pe diferite site-uri care promoveaza acest aparat, nu exista dovezi ale efectelor secundare, dar pot aparea manifestari de oboseala, dureri usoare de cap, simptome usoare ale racelii.

Cine a incercat aceasta metoda de detoxifiere poate sa ne spuna mai multe despre Efecte benefice DetoxSpa si efecte secundare. Spuneti-ne parerea voastra pe forumul nostru DetoxSpa.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply