Produse Detoxifiere Forum

Detoxicolon, ColonHelp, LiverHelp, ColonHelp Junior, Silhouette Help, ColonDetox, HyperDETOX, DetoxSpa, Sanatate, Zeolit, Detoxifierea Organismului

Detoxicolon isi face efectul?

Detoxicolon isi face efectul? Iata intrebarea care ne framanta pe noi, cei care am ales acest produs romanesc ca adjuvant in cura de detoxifiere si slabire. Dacia Plant, compania producatoare, il recomanda ca cel mai bun curatitor intestinal din Romania, cu efecte pozitive, rezultate vizibile din prima saptamana si cel mai bun raport calitate/pret. Lasand la o parte toata reclama si promovarea, Detoxicolon isi face efectul cu adevarat? Sau e doar alt produs de detoxifiere fara sperante de succes?

Dacia Plant a dezvoltat formula Detoxicolon in ideea de a-i ajuta pe cei care au nevoie de o detoxifiere a organismului si implicit sa slabeasca, sa le scada colesterolul, sa-si purifice ficatul si sangele si pentru multe alte boli enumerate pe site-ul lor oficial.

Cele 15 plante medicinale din continutul Detoxicolon (aloe vera, lemn dulce, ghimbir, anghinare, rozmarin etc), in combinatie cu mineralul-minune Zeolit, au efect de laxativ care regleaza tranzitul intestinal, antioxidant si ajuta la eliminarea metalelor grele si a chimicalelor din organism. In alte cuvinte, ar trebui sa ne simtim ca noi dupa nu una, ci 2-3 curi de detoxifiere cu Detoxicolon.

Secretul pentru rezultate deosebite este sa bem minim 2 litri de apa pe zi –altfel nu-si face efectul- si sa avem o dieta alimentara sanatoasa cu multe legume, fructe si cereale si fara prajeli, grasimi si dulciuri. Este important, de asemenea, sa facem si mult sport. Desigur, nu trebuie sa uitam sa administram corect acest supliment alimentar 100% natural.

In teorie, cura de detoxifire ar trebui sa mearga struna, iar organismul sa “danseze de fericire”. In practica insa, Detoxicolon isi face efectul? Astept cu multa curiozitate parerile voastre, ale celor care deja ati incercat acest produs de detoxifiere, daca intr-adevar are efect si daca v-ati simtit mai bine dupa utilizarea lui.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply