Produse Detoxifiere Forum

Detoxicolon, ColonHelp, LiverHelp, ColonHelp Junior, Silhouette Help, ColonDetox, HyperDETOX, DetoxSpa, Sanatate, Zeolit, Detoxifierea Organismului

Cum se administreaza SilhouetteHelp

Cum se administreaza SilhouetteHelp. Daca vreti sa slabiti si inca nu ati reusit, fie singuri, fie cu ajutorul unor capsule, fiole sau pastile de slabit, Zenyth Pharmaceuticals a lansat pe piata ceaiul de slabit SilhouetteHelp, cu ajutorul caruia slabesti 3-4 kg intr-o luna. Daca vreti sa sa folositi acest produs in cura voastra de slabire, dar nu stiti cum se administreaza SilhouetteHelp, urmeaza sa aflati din acest articol.

In primul rand, trebuie sa stiti ca o cura de slabire cu ceaiul SilhouetteHelp dureaza intre 1 si 3 luni, perioada in care puteti slabi sanatos pana la 12 kg. Secretul succesului, pe langa inozitol care topeste grasimile mai repede, consta intr-o dieta alimentara echilibrata, stil de viata imbunatatit si mult sport. Metoda optima de administrare a ceaiului de slabit Silhouettehelp e in asociere cu suplimentul de fibre ColonHelp, care taie pofta de mancare.

Iata ce trebuie sa faceti (indicatii prospect): puneti 3 lingurite dozatoare de ceai SilhouetteHelp in 1-1,5 litri de apa clocotita, fierbeti 2 minute, apoi acoperiti ceaiul, il lasati sa se raceasca, il strecurati si il beti neindulcit pe parcursul intregii zile. Daca il beti inainte de masa, va scade pofta de mancare. Daca nu aveti timp sa faceti tot ceaiul odata, puteti bea 2-3 cani pe zi din cate o lingurita dozatoare si 300-400ml de apa.

Acum ca stiti cum se administreaza SilhouetteHelp, va urez mult succes in cura de slabire, insa nu uitati sa ne scrieti si noua toate detaliile legate de gust, actiune, efecte, rezultate. Astept cu mult interes parerile voastre!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply