Produse Detoxifiere Forum

Detoxicolon, ColonHelp, LiverHelp, ColonHelp Junior, Silhouette Help, ColonDetox, HyperDETOX, DetoxSpa, Sanatate, Zeolit, Detoxifierea Organismului

Cum se administreaza LiverHelp.

Cum se administreaza LiverHelp. Cu totii am auzit de LiverHelp ceai detoxifiant si hepatoprotector, noul produs din gama Help, care completeaza actiunea de detoxifiere a organismului. Stim ca este un supliment alimentar pe baza de plante medicinale folosit in tratarea afectiunilor hepato-biliare, a ficatului gras si in reglarea colesterolului, insa nu multi dintre noi stim cum se administreaza LiverHelp si care este doza optima pentru rezultate deosebite.

Ei bine, ceaiul detoxifiant si hepatoprotector LiverHelp se administreaza in cure de minimum 1 luna, dar si ocazional, daca simtiti ca aveti o stare de oboseala a ficatului si a intregului organism. Daca problemele voastre cu ficatul sunt mai grave si doriti rezultate deosebite, repetati cura de detoxifiere de mai multe ori pe an.

Iata ce trebuie sa faceti: intr-un litru de apa se pun 2 lingurite dozatoare de ceai detoxifiant si hepatoprotector LiverHelp, se dau in clocot si se mai fierb maximum 2 minute, dupa care ceaiul se acopera, se lasa la racit, se strecoara si se bea neindulcit, in 2 reprize, dimineata si seara.

Doze recomandate: adultii si copiii peste 12 ani pot consuma 2-3 lingurite pe zi in cure de detoxifiere si 3-4 lingurite pe zi in cure de regenerare hepatica. Doza maxima recomandata este de 5 lingurite pe zi (informatii pe site-ul oficial al LiverHelp.ro). Producatorii ne atrag atentia ca LiverHelp nu creeaza dependenta si ca trebuie consultat medicul specialist inainte sa-l consumati.

Cine a luat LiverHelp si a urmat exact instructiunile? Ati obtinut efectele dorite? Acum ca stiti cum se administreaza LiverHelp ceai detoxifiant si hepatoprotector, va urez success in cura de detoxifiere si astept parerile voastre despre acest produs. Scrieti-ne!

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply