Produse Detoxifiere Forum

Detoxicolon, ColonHelp, LiverHelp, ColonHelp Junior, Silhouette Help, ColonDetox, HyperDETOX, DetoxSpa, Sanatate, Zeolit, Detoxifierea Organismului

Cum se administreaza Gelul cu MicroFibre

Cum se administreaza Gelul cu MicroFibre. Majoritatea bolilor din zilele noastre se datoreaza unui colon murdar, infundat cu reziduuri metabolice. O solutie la aceasta problema poate fi Gelul cu Microfibre creat de dr. Hammel din Ungaria care isi propune sa curete colonul de aceste reziduuri, precum si intestinele gros si subtire pentru o mai buna activitate intestinala. Desigur, acest produs are efect atunci cand stim Cum se administreaza Gelul cu MicroFibre. 

Acest Gel cu microfibre vegetale a fost creat pentru eliminarea toxinelor la nivel de colon si intestine care pot agrava serios starea noastra de sanatate. Apa legata din continutul acestui produs ajuta la crearea unui mediu propice pentru bacteriile din intestine, ceea ce face ca eliminarea reziduurilor sa fie mai usoara. In consecinta, acest gel trateaza starea de constipatie acuta si regleaza tranzitul intestinal.

Cum se administreaza Gelul cu MicroFibre? O sticla de gel are 450 de g, iar administrarea se face inainte sau in timpul mesei, cate 1-3 linguri (10-30 g) pe zi. Copiii de 1-5 ani vor consuma 3 lingurite mici pe zi, iar copiii de 5-14 ani vor consuma 3 lingurite obisnuite (de ceai) pe zi. In prima saptamana puteti consuma doza minima de 1 lingura pe zi pentru adaptarea organismului dupa care puteti mari doza in functie de nevoile personale.

Acest produs de detoxifiere este 100% natural si vegetal si este folosit si in dietele de slabit. Producatorii spun ca nu are efecte secundare, poate doar in cazul persoanelor sensibile la probiotice. De aceea, nu uitati sa consultati medicul specialist, dar si sa aveti un regim alimentar echilibrat si sa faceti miscare.

Daca mai aveti si alte nelamuriri despre Cum se administreaza Gelul cu MicroFibre, nu ezitati sa ne intrebati si va vom raspunde. Spuneti-ne, de asemenea, ce parere aveti despre acest gel si daca credeti ca isi face efectul.

, , , , , , , ,

Leave a Reply