Produse Detoxifiere Forum

Detoxicolon, ColonHelp, LiverHelp, ColonHelp Junior, Silhouette Help, ColonDetox, HyperDETOX, DetoxSpa, Sanatate, Zeolit, Detoxifierea Organismului

Cum se administreaza Detoxicolon.

Cum se administreaza Detoxicolon. Dintre toate produsele de detoxifiere si slabit, iata ca producatorii recomanda Detoxicolon ca cel mai bun curatitor intestinal din Romania, cu o formula pe baza de plante medicinale de cea mai buna calitate, efecte benefice eficiente si pret mic. Pentru a avea parte insa de succes in cura noastra de detoxifiere atat de importanta pentru organism, sa vedem insa cum se administreaza Detoxicolon.

Supliment alimentar 100% natural care are in principal efect detoxifiant, mai exact, elimina tot felul de toxine din organismul nostru pentru a ne ajuta buna functionare a tranzitului si a multe alte procese metabolice, Detoxicolon trebuie consumat in cure de minim 21 de zile, in anumite conditii.

Cum se administreaza Detoxicolon: o cantitate între 1-6 linguriţe de preparat se amestecă cu 250 ml (o cană) de apă, suc de fructe sau iaurt şi se consumă imediat. Pentru adulti, se incepe cu 2 lingurite pe zi, iar dupa 3 zile de cura, se creste doza pana se ajunge la 6 lingurite.

Foarte important: imediat dupa administrare se bea inca o cana de apa. Se poate consuma toata cantitatea de preparata odata sau separat, dimineata, inainte de masa si seara, la 2 ore dupa masa.

Producatorii recomanda ca de asemenea, sa se consume 2 litri de apa pe zi pentru efecte optime ale produsului de detoxifiere Detoxicolon, iar regimul alimentar sa fie bazat pe multe legume, fructe, cereale, fructe oleaginoase si nu pe prajeli, grasimi, dulciuri etc. Sa nu uitam si de miscarea zilnica.

Cam astea ar fi regulile de administrare ale Detoxicolon care ar trebui sa aduca succesul in cura de detoxifiere si slabire. Voi ati incercat deja acest produs? Mai stiti si alte lucruri despre cum se administreaza Detoxicolon pentru rezultate deosebite? Daca da, nu ezitati sa ne scrieti!

, , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply