Produse Detoxifiere Forum

Detoxicolon, ColonHelp, LiverHelp, ColonHelp Junior, Silhouette Help, ColonDetox, HyperDETOX, DetoxSpa, Sanatate, Zeolit, Detoxifierea Organismului

Comparatii intre Detoxicolon si ColonHelp, efecte secundare si efecte benefice

Comparatii intre Detoxicolon si ColonHelp, efecte secundare si efecte benefice. Detoxicolon si ColonHelp sunt ambele produse de detoxifiere lansate de firme diferite, dar care au cam acelasi succes. Desi ColonHelp este mai intens promovat, ambele suplimente alimentare se recomanda drept cel mai bun curatitor intestinal. Efectele sunt similare, iar ingredientele sunt 100% naturale. Si atunci care este diferenta dintre aceste doua produse de detoxifiere? Sa discutam asadar despre Comparatii intre Detoxicolon si ColonHelp, efecte secundare si efecte benefice.

Detoxicolon este un produs de detoxifiere romanesc ce contine 15 plante medicinale plus mineralul Zeolit care au ca efect benefic detoxifierea organismului si eliminarea compusilor toxici. Fibrele vegetale din continutul produsului actioneaza ca un balonas gastric, adica se umfla in stomac si ne dau starea de satietate necesara unei cure de slabire, si in acelasi timp, curata organismul de reziduuri.

Desi este laxativ, Detoxicolon nu are efecte secundare, ci doar ajuta la accelerarea tranzitului intestinal. In primele zile de cura, puteti experimenta stari usoare de oboseala, greata, dureri de cap, ce apar ca raspuns la procesul de detoxifiere si nu sunt considerate efecte secundare de catre producatori.

ColonHelp este un produs de detoxifiere si slabit care actioneaza pe aceleasi principii ca si Detoxicolon. Supliment alimentar de fibre, ColonHelp taie pofta de mancare, imbunatateste procesele metabolice si te ajuta sa slabesti natural. Producatorii spun ca nu are efecte secundare, iar printre efectele benefice se numara in principal detoxifierea colonului.

Diferenta dintre cele doua produse ne-o pot spune doar persoanele care au tinut deja o cura de detoxifiere  cu ambele suplimente nutritive. Nu ezitati sa faceti comparatii intre Detoxicolon si ColonHelp, efecte secundare si efecte benefice pe forumul nostru de discutii Detoxifiere, unde putem descoperi impreuna care este diferenta dintre aceste doua produse

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply