Produse Detoxifiere Forum

Detoxicolon, ColonHelp, LiverHelp, ColonHelp Junior, Silhouette Help, ColonDetox, HyperDETOX, DetoxSpa, Sanatate, Zeolit, Detoxifierea Organismului

ColonHelp Junior pret si oferte speciale.

ColonHelp Junior pret si oferte speciale. ColonHelp Junior este un produs din gama ColonHelp, un supliment vitaminizant si mineral pe baza de fibre, susan si fructe uscate, creat special pentru copiii care au nevoie de o detoxifiere blanda, dar care poate fi folosit si de adulti, femei insarcinate si de persoane in covalescenta. Pentru mamele care vor sa intareasca imunitatea copiilor lor si pentru cei care vor sa slabeasca, o sa va prezint ce informatii am gasit eu despre ColonHelp Junior pret si oferte speciale.

Zenyth Pharmaceuticals, firma producatoare, recomanda cate o cura de slabire de 1-3 luni de 2 ori pe an pentru rezultate deosebite, cu conditia sa respectam indicatiile produsului. ColonHelp Junior poate fi cumparat din farmaciile naturiste, dar si de pe site-ul oficial www.colonhelp.ro .  O cutie de 240g se gaseste la pretul de 64 RON in anumite farmacii si chiar la 62, 51 RON pe anumite site-uri. Daca vreti sa slabiti maximul de kilograme intr-un tratament de slabire de 3 luni, aveti nevoie in jur de 2 cutii pe luna (in dieta de slabire pentru adulti).

Datorita succesului pe care l-a inregistrat, producatorii au hotarat sa lanseze pe piata ColonHelp Junior mare, adica la cutie de 480 g la pretul de 122, 85 RON, in ideea de a-i ajuta pe copiii care vor sa creasca sanatos si pe adultii care vor sa slabeasca, dar sunt mai sensibili la plantele aromatice si care nu doresc sa aiba parte de efecte secundare.

Daca gasiti ColonHelp Junior la pret si oferte speciale, va rog sa ne lasati comentariile voastre cu locul in care ati vazut promotia si parerile voastre despre acest produs de detoxifiere si slabit.

, , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply