Produse Detoxifiere Forum

Detoxicolon, ColonHelp, LiverHelp, ColonHelp Junior, Silhouette Help, ColonDetox, HyperDETOX, DetoxSpa, Sanatate, Zeolit, Detoxifierea Organismului

Cine a folosit SilhouetteHelp si daca are efect

Cine a folosit SilhouetteHelp si daca are efect? Asta este intrebarea mea pentru cei care au incercat deja ceaiul de slabit SilhouetteHelp si care ne pot ajuta pe noi, ceilalti care vor sa slabeasca dar nu stim daca vom avea rezultate. Dintre vedetele romanesti care promoveaza acest produs de slabit, Carmen Bruma este cea mai cunoscuta imagine deoarece sustine ca a reusit sa slabeasca 30 kg cu ajutorul SilhouetteHelp. Dintre voi, cititorii acestui articol, spuneti-ne cine a folosit SilhouetteHelp si daca are efect.

Al treilea produs din gama Help, ceaiul de slabit SilhouetteHelp pare a fi un produs revolutionar pe piata produselor de slabit tocmai pentru ca te ajuta sa slabesti rapid, dar si sanatos. Intr-o cura de slabire de o luna cu SilhouetteHelp poti slabi 3-4 kg, daca ai si o dieta alimentara sanatoasa si faci multa miscare. Se spune ca acesta nu este un produs de slabit pentru cei care vor sa leneveasca in fata televizorului.

Ingredientele sale, plante medicinale precum papadia, semintele de schinduf si ceaiul verde, precum si inozitolul, nu numai ca accelereaza topirea grasimilor, dar au si efect revigorant, detoxifiant si hepatoprotector. Este recomandat sa consultati medicul specialist inainte sa incepeti sa slabiti cu SilhouetteHelp.

Pentru rezultate deosebite, producatorii recomanda o cura de slabire de 3 luni, asociata cu ColonHelp. Producatorii spun mereu multe, insa pe mine ma intereseaza parerea voastra, a celor care ati incercat deja SilhouetteHelp. Cine a folosit SilhouetteHelp si daca are efect? Astept raspunsurile si parerile voastre pro si contra!

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

One thought on “Cine a folosit SilhouetteHelp si daca are efect

  • Miriana says:

    Stiu ca este promotie ColonHelp + SiluetHelp acum. Nu am folosit, dar pentru slabit (nu in ritm rapid, ceea ce e o prostie si si periculos) si reglarea tranzitului si colesterolului stiu combinatia ColonHelp cu ceaiul de ficat tot de la ei, Liverhelp. Vazand promotia am citit putin pe site-uri straine despre ideea de cura de detoxifiere colon si ficat. Face sens, ca sa zic asa… 🙂

Leave a Reply