Produse Detoxifiere Forum

Detoxicolon, ColonHelp, LiverHelp, ColonHelp Junior, Silhouette Help, ColonDetox, HyperDETOX, DetoxSpa, Sanatate, Zeolit, Detoxifierea Organismului

Cine a folosit Gel cu microfibre in dieta de detoxifiere?

Cine a folosit Gel cu microfibre in dieta de detoxifiere? De cand a inceput primavara, tot ce aud in jurul meu e “detoxifiere”, organismul e incarcat si trebuie ajutat cu o cura de detoxifiere. Toata lumea imi zice ca am nevoie de ajutorul unui produs special care sa ma ajute in cura mea de detoxifiere si poate chiar si de slabit. Cineva mi-a recomandat Gel cu microfibre, despre care nu stiu prea multe, doar ce scrie pe site-ul lor oficial, www.gelmicrofibre.ro . Ceea ce ma intereseaza pe mine insa e cine a folosit Gel cu mocrofibre in dieta de detoxifiere si ce parere au despre acest produs.

Ce stiu eu este ca intr-adevar, organismul meu e incarcat, am probleme cu constipatia si cu stomacul in general, chiar si cu imunitatea. Dr. Hummel, cel care a creat formula Gelului cu microfibre, sustine ca produsul sau rezolva toate aceste formule datorita ingredientelor sale si modului sau de actiune.

Gelul cu microfibre este un aliment cu continut bogat din celuloza microbiala si apa legata si coloranti naturali: coaja de strugure albastru si emulsie de fructe pentru gust placut. Aceasta formula actioneaza ca un curatitor al colonului si al intestinelor gros si subtire, eliminand astfel toate reziduurile din organism ceea ce duce automat la imbunatatirea tranzitului intestinal.

Ce alte efecte benefice mai are acest Gel cu microfibre? O cura de detoxifiere cu acest gel m-ar mai ajuta sa slabesc si niste kilograme si sa-mi recapat energia. Sa nu uit si de sistemul imunitar care devine mai bun.

Dupa cum vedeti, sunt destul de sceptica si m-ar ajuta foarte mult parerile voastre. Asa ca, rog pe Cine a folosit Gel cu microfibre in dieta de detoxifiere sa ma anunte si pe mine daca intr-adevar a avut efect si daca a reusit sa scape de toate problemele de colon si de tranzit intestinal.

, , , , , , , , , , ,

Leave a Reply