Produse Detoxifiere Forum

Detoxicolon, ColonHelp, LiverHelp, ColonHelp Junior, Silhouette Help, ColonDetox, HyperDETOX, DetoxSpa, Sanatate, Zeolit, Detoxifierea Organismului

Ce este Zeolit si cu ce ne poate fi el de folos?

Ce este Zeolit si cu ce ne poate fi el de folos? Traim constant inconjurati de toxine fie din mancare, fructe si legume stropite cu pesticide, recipiente din aluminiu si din alte multe surse care ne afecteaza organismul si ne provoaca anumite stari si afectiuni. Detoxifierea este cuvantul de ordine si pe piata apar tot mai multe produse naturiste. Zeolit este unul dintre aceste produse de detoxifiere care isi propune in principiu sa ne scape de toate toxinele grele. Sa vorbim, asadar, despre ce este Zeolit si cu ce ne poate fi el de folos.

Zeolitul sau piatra care fierbe este un mineral vulcanic folosit in terapie de mii de ani

si care are proprietatea principala eliminarea, neutralizarea si transformarea toxinelor din organism. Acest produs se gaseste sub mai multe forme, fie pudra, capsule, masca detoxifiante sau chiar sub forma lichida, in functie de ce vreti sa amelioram la sanatatea noastra.

Cu ce ne este Zeolit de folos? O cura de detoxifiere cu Zeolit ajuta nu numai la reglarea tranzitului prin curatirea colonului si a celorlalte organe de tot ce inseamna metale grele si toxine, ci are efect antioxidant si previne si amelioreaza multe afectiuni ale tuturor sistemelor din organism. Producatorii sustin ca ajuta chiar si la prevenirea aparitiei oricarui tip de cancer, atata timp cat este un adjuvant si nu un medicament principal.

Desi este natural si nu are efecte adverse, este recomandabil sa consultam medicul specialist inainte de inceperea unei cure de detoxifiere cu Zeolit.

Pentru ca mai sunt multe raspunsuri de dat la intrebarea Ce este Zeolit si la ce ne poate fi el de folos, am sa va rog pe voi sa completati acest articol cu toate informatiile pe care le aveti despre Zeolit. Astept completarile voastre.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply