Produse Detoxifiere Forum

Detoxicolon, ColonHelp, LiverHelp, ColonHelp Junior, Silhouette Help, ColonDetox, HyperDETOX, DetoxSpa, Sanatate, Zeolit, Detoxifierea Organismului

Ce este Zeolit masca exfolianta si cine a folosit?

Ce este Zeolit masca exfolianta si cine a folosit? Printre produsele de uz extern din gama de detoxifiere Zeolit se numara si Zeolit masca exfolianta, care aduce o completare celorlalte masti din aceeasi gama. Sa vedem asadar Ce este Zeolit masca exfolianta si cine a folosit?

Efectele detoxifiante ale mastilor Zeolit sunt deja cunoscute, mai ales de cei care deja au incercat sa-si curete pielea si sa-i intretina starea de sanatate cu aceste masti. Actiunea lor se bazeaza pe ingredientul principal si anume Zeolitul, “mineralul-minune” care elimina toate toxinele nocive si metalele grele din organism.

Cu ce se diferentiaza insa Zeolit masca exfolianta? Ingredientul secret al aceste pudre consta in pudra de zeolit activate cu o granulatie de pana la 100 microni care ofera un efect de abraziune, pentru exfolierea stratului superficial de celule moarte. Asadar, aceasta masca nu numai ca detoxifiaza si protejeaza pielea, dar ne ajuta sa ne mentinem aspectul sanatos al pielii prin indepartarea stratului de celule moarte de la suprafata pielii. Cel putin asa sustin producatorii.

De ce sa folosim Zeolit masca exfolianta? Acest produs este recomandat persoanelor al caror strat superficial necesita o actiune abraziva mai puternica, deoarece pudra fina de zeolit actioneaza direct asupra celulelor, dupa inlaturarea stratului de celule moarte.

Cat costa Zeolit masca exfolianta? O cutie costa 67 de lei si poate fi cumparata doar de la producatori.

Ultima intrebare: cine a folosit Zeolit masca exfolianta? Aici va rog sa-mi raspundeti voi, cei care ati incercat deja acest produs si sa ne spuneti daca a avut succes pentru ca doar asa putem sa dam un raspuns complet la intrebarea generala de astazi Ce este Zeolit masca exfolianta si cine a folosit?

, , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply