Produse Detoxifiere Forum

Detoxicolon, ColonHelp, LiverHelp, ColonHelp Junior, Silhouette Help, ColonDetox, HyperDETOX, DetoxSpa, Sanatate, Zeolit, Detoxifierea Organismului

Cat se foloseste DetoxSpa si cum se face un tratament corect cu acest aparat de detoxifiere

Cat se foloseste DetoxSpa si cum se face un tratament corect cu acest aparat de detoxifiere. Pentru cei care considera ca au nevoie de detoxifiere care sa-i ajute sa si slabeasca, dar nu vor sa tina o cura traditionala pe baza de produse naturiste sub forma de pastile, pulberi sau capsule, le prezint DetoxSpa, aparatul profesional de detoxifiere a organismului care are la baza principiul tratamentului prin ioni. In acest articol va voi vorbi despre Cat se foloseste DetoxSpa si cum se face un tratament corect cu acest aparat de detoxifiere. 

Cum functioneaza detoxifierea cu DetoxSpa? Acest aparat consta intr-un recipient in care se pune apa calduta cu sare, care genereaza un flux de ioni pozitivi si negativi ce atrag impuritatile si toxinele spre exteriorul corpului. Detoxifierea se face la nivelul talpilor, deoarece aici se incheie drumul canalelor de comunicare ale organelor interne. In acest fel, detoxifierea se face la nivelul intregului organism si este vizibila chiar din primele minute, deoarece apa isi schimba culoarea spre galben, verde, maro si chiar negru in functie de organul detoxifiat.

Cat se foloseste DetoxSpa? O sedinta de tratament de detoxifiere cu DetoxSpa nu trebuie sa depaseasca 30 de minute pentru adulti si 15 minute pentru copii.

Cum se face un tratament corect cu acest aparat de detoxifiere? La inceput, puteti face si o detoxifiere la fiecare 72 de ore, dar dupa 5-10 sedinte, puteti reduce si la o singura sedinta pe saptamana. Un tratament complet dureaza 14 sedinte, dupa care puteti realize cate o sedinta pe luna. 

Efecte benefice ale detoxifierii cu DetoxSpa: reducerea cantitatii de toxine din corp, pierdere in greutate, imbunatatirea functiilor ficatului si rinichilor, intarirea sistemului imunitar, recuperarea mai rapida in cazuri de rani etc.

Daca sunt printre voi persoane care deja au incercat detoxifierea cu aparatul profesional DetoxSpa, nu ezitati sa ne lasati comentariile si parerile voastre daca aveti si alte informatii despre Cat se foloseste DetoxSpa si cum se face un tratament corect cu acest aparat de detoxifiere.

, , , , , , , , ,

Leave a Reply