Produse Detoxifiere Forum

Detoxicolon, ColonHelp, LiverHelp, ColonHelp Junior, Silhouette Help, ColonDetox, HyperDETOX, DetoxSpa, Sanatate, Zeolit, Detoxifierea Organismului

A folosit cineva Acai Verde Forum.

A folosit cineva Acai Verde Forum.  Daca sunteti amatori de produse de slabit, e posibil sa fi auzit si de Acai Verde, un produs nou pe piata romaneasca, dar destul de apreciat si utilizat in curele de slabire. Acest produs este un extras de 100% Acai Berry Organic, care ne ajuta sa slabim natural si sanatos. Intrebarea mea pentru voi este: A folosit cineva Acai Verde?

Pentru ca este un produs de slabire nou, nu am apucat personal sa il incerc, sa vad exact ce efecte benefice are. Ce stiu despre Acay Verde este ca este prelucrat prin Freeze dry, o metoda care pastreaza substantele  si calitatea produsului natural in fiecare capsula. 

De asemenea, ingredientul principal este fructul de Acai, recunoscut pentru proprietatile sale antioxidante. Fibrele din componenta acestuia taie pofta de mancare prin faptul ca ne da o senzatie de satietate, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa ne infometam.

De asemenea, o cura de slabire cu Acai Verde ne ajuta sa ne reglam tractul intestinal, sa ne acceleram metabolismul – care ajuta la arderea grasimilor – si sa ne asiguram o buna functionare a sistemului cardio-vascular. 

Dupa cum vedeti, efectele benefice cel putin pe hartie sunt multiple, iar conform prospectului, produsul nu pare sa prezinte efecte adverse.

Acai Verde se gaseste sub forma de capsule de slabit, iar doza zilnica recomandata este de 1-2 capsule pe zi. Bineinteles, este recomandat sa avem o dieta echilibrata pe parcursul curei de slabire, cat si dupa terminarea acesteia.

Dintre voi, a folosit cineva Acai Verde? Cate kiolograme ati reusit sa slabiti si in cate zile? Ati avut parte de ceva efecte secundare? Ce efecte benefice a avut asupra voastra Acai Verde? Astept raspunsurile voastre cu foarte mare curiozitate.

, , , , , , , , , , , , , , , ,

One thought on “A folosit cineva Acai Verde Forum.

Leave a Reply